SWK Södra

SWK Södra

Provverksamhet

Startar upp i september igen.
Information om proven publiceras i Wachtelhunden nr. 2 i mitten på maj. Anmälan öppnar i samband med det i SKK Start.
Sista anmälningsdag är 30 juni och lottning sker efter det.
Information om provdatum finn i Södras aktivitetskalender här på hemsidan.


Följ oss på Facebook för att få löpande information om Södras verksamhet. Gruppen på Facebook heter ” Wachtelhundklubben avd Södra”. https://www.facebook.com/groups/247978958673165/ 


Viltspårprov

Med SWK kan du gå viltspårprov 1/4-30/9. För mer info se under Jaktprov/eftersöksprov och sen Rörligt viltspårprov. Det är alltid bra för hund och förare att ha spårproven både i jaktliga sammanhang och för att träna och motivera hunden året om. m du vill starta i Wachtelhundklubbens regi så kontakta  Morgan Börjesson, 070-362 99 50 eller e-post morgan.sako@gmail.com  så hjälper han er med domare, tid och plats. Väljer ni att starta i någon annans regi är vi mycket tacksamma om ni kontaktar Morgan med information om detta. All information om duktiga wachtelhundar är välkommet. /styrelsen för SWK avd. Södra  Lycka till!


Huvudsponsorer för SWK södras aktiviteter 2022

 Doman.com_logo-svart Dogman sponsrar alla Södras prov, med produkter som hunden älskar.
www.dogman.com #dogmansverige#bastavaletforbastavannen
 Harmony Korvar m text
Harmony 2017 hösten Harmony är ett superpremium foder som är helt spanmåls- och glutenfritt hundfoder. Helfoder av naturliga råvaror som är fritt från sojaprodukter, konserveringsmedel, färgämnen och smakförstärkare. Harmony, fodret som ger en bra magkänsla.
www.harmonybydogman.se