SWK Södra

SWK Södra

Årsmöte 18 mars 2018 kl. 11.00

Alla medlemmar är välkomna på Södras årsmöte som kommer att hållas på SydGrönt i Helsingborg, den 18 mars klockan 11.00. Adress. Knut Påls Väg 11, 256 69 Helsingborg.

Ca kl. 11-12 Årsmötesförhandlingar enligt stadgarna.

Ca kl. 12      Föreläsning av Jörgen Thynell, hundansvarig på Tullen, ”relationer och samverkan med hunden”

Ca kl. 13.30 En lättare lunch, ingen föranmälan behövs.

 

På årsmötet kommer vi att behandla revidering av stadgar för SWK centralt och lokalavdelningar. Två frågor kommer att ställas på södras årsmöte:

  1. Införande av nya stadgar för SWK och lokalavdelningar
  2. Med vilket intervall ska fullmäktige vara (dvs vilken mandatperiod ska styrelsen väljas på)?

Klicka på nedanstående länkar för att se stadgarna i sin helhet.

Stadgeförslag SWK lokalavdelning: SKKs typstadgar – lokalavdelning specialklubb

Stadgeförslag SWK HS: SKKs typstadgar – specialklubb

 

VÄLKOMNA!

Styrelsen SWK avdelning Södra

 

Träning i Agusa vildsvinshägn

Söndagen den 8:e april klockan 09:00 har södra avdelningen bokat Agusa vildsvinshägn. Ett hägn för yngre orutinerad hundar och ett för dom mer rutinerade. Klubben sponsrar varje hund med 200:-. Så priset blir 500:- per hund. Max 12 hundar så först till kvarn. Anmälan sker till mig på hildingssonjerry@gmail.com
Ange vilket hägn ni vill släppa i.
Vi bjuder på grillad korv under dagen.

OBS! 8 april är det redan fullbokat, men vi planerar att hålla träning vid ytterligare ett tillfälle, återkommer när datum är klart.  
Mvh styrelsen södra.

 

 

Provverksamhet

Nu är det bara särskilda prov kvar för södras del, anmälan kan göras under anmälan jaktprov. Där man väljer den provform som man ska starta. Datum är satt till den 31 januar vilket är sista dagen för att starta sin hund på särskilt prov. Där man kan skriva information om kontonummer, ska ni istället skriva information om provplats och provdag. Mer information finns under särskilda prov. Lycka till !

 

 


Följ oss på Facebook för att få löpande information om Södras verksamhet. Gruppen på Facebook heter ” Wachtelhundklubben avd Södra”. 

https://www.facebook.com/groups/247978958673165/ 

 


Viltspårprov

Med SWK kan du gå viltspårprov 1/4-30/9. För mer info se under Jaktprov/eftersöksprov och sen Rörligt viltspårprov. För att starta på ÖKL prov måste hunden ha ett godkänt vilsspårprov anlagsklass. Det är alltid bra för hund och förare att ha spårproven både i jaktliga sammanhang och för att träna och motivera hunden året om. m du vill starta i Wachtelhundklubbens regi så kontakta  Morgan Börjesson, 070-362 99 50 eller e-postmorgan.sako@gmail.com  så hjälper han er med domare, tid och plats. Väljer ni att starta i någon annans regi är vi mycket tacksamma om ni kontaktar Morgan med information om detta. All information om duktiga wachtelhundar är välkommet. /styrelsen för SWK avd. Södra  Lycka till!

 


Huvudsponsorer för SWK södras aktiviteter 2017

 

 logga_Dogman_3  

Dogman sponsrar alla Södras prov, med produkter som hunden älskar. Alla startande hundar får pris.
www.dogman.se

 Kwilo Kwilo sponsrar bästa UKL hund, pris erhålles på Södras årsmöte. Priset tilldelar hund som tillhör södra avdelningen och startar på prov arrangerade av södra.
www.kwilo.se
Harmony 2017 hösten  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.harmonybydogman.se