SWK Södra

SWK Södra

BPH test 20 och 21 juli 2019

Beteende- och personlighets-beskrivning hund – BPH

Information om testet finns på länken nedan.
https://jagareforbundetskane.se/…/beteende-och-personligh…/…
Det kommer äga rum i Hörby den 20 & 21 Juli, det är först till kvarn och det är max 9 hundar per dag som testas. Du anmäler dig igenom att skriva ett e-mail med; Förarens namn, telefonnummer och e-mail adress. Hundens namn, reg.nr samt chip nr. Skriv vilken av dagarna som du vill testa din hund och skicka detta till; Sandra.Olofsson@peab.se
Kostnaden för dagen är 850 kr per/hund.

 

TRÄNINGSDAG WACHTELHUND 3-4 AUG

Hundkurs 1-dag

Träning för Wachtelhund 3 eller 4 augusti, kursavgift 995 kr. Mer information i ovanstående pdf-fil.

Önskas extra bokning, enligt information nedan, meddelas detta till Jerry Hildingsson på hildingssonjerry@gmail.com:
Lunch inkl. sallad & måltidsdryck: 115 kr och Fika med kaffe och kaka: 40 kr

Önskas extra bokning, enligt information nedan, bokas detta direkt hos www.backagarden.se :
Hel stuga per natt: 1250 kr (4 sovrum, 8 bäddar), Lakanset: 70 kr pp, Slutstäd av Backagården: 500 kr per stuga, Frukostbuffé: 70 kr eller Kvällsmiddag från 140 kr

 

Anmälan prov hösten 2019

Information om proven finns under Kommande jaktprov i listen till vänster, i slutet på varje informationssida så finns en länk till anmälningssidan. För att gå direkt till anmälningssidan utgår man från fösta sidan, väljer jakt och sen anmälan jaktprov.
Obs! Du måste vara medlem i Wachtelhundklubben innan du kan anmäla dig och din hund till proven. Det kan vara bra att ha stamtavla och medlemskort tillhanda när man gör anmälan så att allt blir korrekt. Det Du skriver i anmälan är det som sen kommer att publiceras i provens kataloger och övriga dokument. Kommer det upp felaktiga uppgifter från medlemsregistret när du skriver in ditt medlemsnummer så är det på SKK du ska ändra de uppgifterna.
OBS! Sista anmälningsdag är 1 juli, efter det hamnar man på reservlistan och deltager ej i lottningen av provplatser.

 

 

 

Provverksamhet

Proven genomförs under perioden 1/9-2018 – 31/1-2019.

 


Följ oss på Facebook för att få löpande information om Södras verksamhet. Gruppen på Facebook heter ” Wachtelhundklubben avd Södra”. 

https://www.facebook.com/groups/247978958673165/ 

 


Viltspårprov

Med SWK kan du gå viltspårprov 1/4-30/9. För mer info se under Jaktprov/eftersöksprov och sen Rörligt viltspårprov. För att starta på ÖKL prov måste hunden ha ett godkänt vilsspårprov anlagsklass. Det är alltid bra för hund och förare att ha spårproven både i jaktliga sammanhang och för att träna och motivera hunden året om. m du vill starta i Wachtelhundklubbens regi så kontakta  Morgan Börjesson, 070-362 99 50 eller e-post morgan.sako@gmail.com  så hjälper han er med domare, tid och plats. Väljer ni att starta i någon annans regi är vi mycket tacksamma om ni kontaktar Morgan med information om detta. All information om duktiga wachtelhundar är välkommet. /styrelsen för SWK avd. Södra  Lycka till!
OBS! Södra har nu en viltspår-aspirant, Nicklas Jensen. Starta gärna viltspårprov genom SWK så att Nicklas får gå med våra domare på så många prov som möjligt.

 


Huvudsponsorer för SWK södras aktiviteter 2018

 

 logga_Dogman_3  

Dogman sponsrar alla Södras prov, med produkter som hunden älskar.
www.dogman.se

 Kwilo Kwilo sponsrar bästa UKL hund, pris erhålles på Södras årsmöte. Priset tilldelar hund som tillhör södra avdelningen och startar på prov arrangerade av södra.
www.kwilo.se
Harmony 2017 hösten  

 

 

Harmony är ett superpremium foder som är helt spanmåls- och glutenfritt hundfoder. Helfoder av naturliga råvaror som är fritt från sojaprodukter, konserveringsmedel, färgämnen och smakförstärkare. Harmony, fodret som ger en bra magkänsla.
www.harmonybydogman.se