SWK Södra

SWK Södra

Provverksamhet

Proven genomförs under perioden 1/9-2020 – 31/1-2021.
Anmälan är öppen fram till 1 juli. Därefter går det att anmäla, skillnaden är att då hamnar man på reservlistan.
Lottning kommer att ske fredagen den 8 juli och besked till de startande skickas ut under söndagen den 10 juli.

För att kunna anmäla till ett prov måste man vara medlem, är du inte det så hittar du infon här: Bli medlem | Svenska Wachtelhundklubben
För att lyckas med sin anmälan måste informationen om dig komma upp automatiskt så snart du skrivit in ditt medlemsnummer,  du måste klicka i att du inte är en robot och du måste godkänna enligt GDPR.
Efter att du gjort din anmälan så får du en bekräftelse till din email inom 1 minut. Har du inte fått någon bekräftelse så titta i din skräppost, är den inte där, så har du misslyckats med anmälan.

 


Följ oss på Facebook för att få löpande information om Södras verksamhet. Gruppen på Facebook heter ” Wachtelhundklubben avd Södra”. https://www.facebook.com/groups/247978958673165/ 

 


Viltspårprov

Med SWK kan du gå viltspårprov 1/4-30/9. För mer info se under Jaktprov/eftersöksprov och sen Rörligt viltspårprov. För att starta på ÖKL prov måste hunden ha ett godkänt vilsspårprov anlagsklass. Det är alltid bra för hund och förare att ha spårproven både i jaktliga sammanhang och för att träna och motivera hunden året om. m du vill starta i Wachtelhundklubbens regi så kontakta  Morgan Börjesson, 070-362 99 50 eller e-post morgan.sako@gmail.com  så hjälper han er med domare, tid och plats. Väljer ni att starta i någon annans regi är vi mycket tacksamma om ni kontaktar Morgan med information om detta. All information om duktiga wachtelhundar är välkommet. /styrelsen för SWK avd. Södra  Lycka till!


Huvudsponsorer för SWK södras aktiviteter 2022

 

 Doman.com_logo-svart  

Dogman sponsrar alla Södras prov, med produkter som hunden älskar.
www.dogman.com 

#dogmansverige

#bastavaletforbastavannen

 Harmony Korvar m text
Harmony 2017 hösten  

 

 

Harmony är ett superpremium foder som är helt spanmåls- och glutenfritt hundfoder. Helfoder av naturliga råvaror som är fritt från sojaprodukter, konserveringsmedel, färgämnen och smakförstärkare. Harmony, fodret som ger en bra magkänsla.
www.harmonybydogman.se