SWK Södra

SWK Södra

Provverksamhet

NKL 7 oktober i Sjöbo och ÖKL 4 november i Stora Rösjö. Kom gärna och var med och se hur ett prov går till, det är stort behov av en stor drevkedja under harmomentet på NKL-provet.

 

 


Följ oss på Facebook för att få löpande information om Södras verksamhet. Gruppen på Facebook heter ” Wachtelhundklubben avd Södra”. 

https://www.facebook.com/groups/247978958673165/ 

 


Viltspårprov

Med SWK kan du gå viltspårprov 1/4-30/9. För mer info se under Jaktprov/eftersöksprov och sen Rörligt viltspårprov. För att starta på ÖKL prov måste hunden ha ett godkänt vilsspårprov anlagsklass. Det är alltid bra för hund och förare att ha spårproven både i jaktliga sammanhang och för att träna och motivera hunden året om. m du vill starta i Wachtelhundklubbens regi så kontakta  Morgan Börjesson, 070-362 99 50 eller e-postmorgan.sako@gmail.com  så hjälper han er med domare, tid och plats. Väljer ni att starta i någon annans regi är vi mycket tacksamma om ni kontaktar Morgan med information om detta. All information om duktiga wachtelhundar är välkommet. /styrelsen för SWK avd. Södra  Lycka till!

 


Huvudsponsorer för SWK södras aktiviteter 2017

 

 logga_Dogman_3  

Dogman sponsrar alla Södras prov, med produkter som hunden älskar. Alla startande hundar får pris.
www.dogman.se

 Kwilo Kwilo sponsrar bästa UKL hund med ett par jaktbyxor, pris erhålles på Södras årsmöte. Priset tilldelar hund som tillhör södra avdelningen och startar på prov arrangerade av södra.
www.kwilo.se
 AB Dogmans foto.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.harmonybydogman.se