SWK Södra

SWK Södra

ÖKL 4 november i Skabersjö

Bästa hund blev Sjörröds Diesel med Björn Humble Hedegaard, ett 1:a pris med 100 poäng. Trico (Sjörröds Diesel) är på bilden ovan.

 

Provverksamhet

Nu är det bara särskilda prov kvar för södras del, anmälan kan göras under anmälan jaktprov. Där man väljer den provform som man ska starta. Datum är satt till den 31 januar vilket är sista dagen för att starta sin hund på särskilt prov. Där man kan skriva information om kontonummer, ska ni istället skriva information om provplats och provdag. Mer information finns under särskilda prov. Lycka till !

 

 


Följ oss på Facebook för att få löpande information om Södras verksamhet. Gruppen på Facebook heter ” Wachtelhundklubben avd Södra”. 

https://www.facebook.com/groups/247978958673165/ 

 


Viltspårprov

Med SWK kan du gå viltspårprov 1/4-30/9. För mer info se under Jaktprov/eftersöksprov och sen Rörligt viltspårprov. För att starta på ÖKL prov måste hunden ha ett godkänt vilsspårprov anlagsklass. Det är alltid bra för hund och förare att ha spårproven både i jaktliga sammanhang och för att träna och motivera hunden året om. m du vill starta i Wachtelhundklubbens regi så kontakta  Morgan Börjesson, 070-362 99 50 eller e-postmorgan.sako@gmail.com  så hjälper han er med domare, tid och plats. Väljer ni att starta i någon annans regi är vi mycket tacksamma om ni kontaktar Morgan med information om detta. All information om duktiga wachtelhundar är välkommet. /styrelsen för SWK avd. Södra  Lycka till!

 


Huvudsponsorer för SWK södras aktiviteter 2017

 

 logga_Dogman_3  

Dogman sponsrar alla Södras prov, med produkter som hunden älskar. Alla startande hundar får pris.
www.dogman.se

 Kwilo Kwilo sponsrar bästa UKL hund, pris erhålles på Södras årsmöte. Priset tilldelar hund som tillhör södra avdelningen och startar på prov arrangerade av södra.
www.kwilo.se
 AB Dogmans foto.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.harmonybydogman.se