SWK Södra

SWK Södra

ÅRSMÖTE SWK AVD SÖDRA

 

Södras årsmöte kommer att hållas helgen den 9-11 april. Med anledning av rådande pandemi sker det som ett förenklat årsmöte via SKK precis som i fjol.
Kallelsen är nu skickad via email till alla de som har sina emailadresser registrerade hos SKK per den 31 mars.
Handlingarna till årmötet finns här på hemsidan under årsmöte 2021.
Vi hoppas på ett högt deltagande. Varmt välkomna. /Styrelsen för Wachtelhundklubben avd Södra
Bästa unghund år 2020 blev Ligistens Mazen SE18173/2019, Äg: Olle Svensson, Tollarp Förare: Håkan Svensson, Tollarp, 134 poäng och ett 1:a pris.

När det gäller Covid-19 så följer vi de riktlinjer som SKK och Folkhälsomyndigheten rekommenderar.

Provverksamhet

Proven genomförs under perioden 1/9-2020 – 31/1-2021.

 


Följ oss på Facebook för att få löpande information om Södras verksamhet. Gruppen på Facebook heter ” Wachtelhundklubben avd Södra”. 

https://www.facebook.com/groups/247978958673165/ 

 


Viltspårprov

Med SWK kan du gå viltspårprov 1/4-30/9. För mer info se under Jaktprov/eftersöksprov och sen Rörligt viltspårprov. För att starta på ÖKL prov måste hunden ha ett godkänt vilsspårprov anlagsklass. Det är alltid bra för hund och förare att ha spårproven både i jaktliga sammanhang och för att träna och motivera hunden året om. m du vill starta i Wachtelhundklubbens regi så kontakta  Morgan Börjesson, 070-362 99 50 eller e-post morgan.sako@gmail.com  så hjälper han er med domare, tid och plats. Väljer ni att starta i någon annans regi är vi mycket tacksamma om ni kontaktar Morgan med information om detta. All information om duktiga wachtelhundar är välkommet. /styrelsen för SWK avd. Södra  Lycka till!
OBS! Södra har nu en viltspår-aspirant, Nicklas Jensen. Starta gärna viltspårprov genom SWK så att Nicklas får gå med våra domare på så många prov som möjligt.

 


Huvudsponsorer för SWK södras aktiviteter 2020

 

 Doman.com_logo-svart  

Dogman sponsrar alla Södras prov, med produkter som hunden älskar.
www.dogman.com 

#dogmansverige

#bastavaletforbastavannen

 Kwilo Kwilo sponsrar bästa UKL hund, pris erhålles på Södras årsmöte. Priset tilldelar hund som tillhör södra avdelningen och startar på prov arrangerade av södra
Harmony 2017 hösten  

 

 

Harmony är ett superpremium foder som är helt spanmåls- och glutenfritt hundfoder. Helfoder av naturliga råvaror som är fritt från sojaprodukter, konserveringsmedel, färgämnen och smakförstärkare. Harmony, fodret som ger en bra magkänsla.
www.harmonybydogman.se