SWK Södra

SWK Södra

Jaktprov hösten 2018

Kommissarierna är i full gång med att skicka ut PM till de startande de första helgerna i september. Var uppmärksamma på samlingstid så att ni kommer i tid på provdagen. Vi startar något tidigare de första helgerna, då vi vill nyttja daggen i markerna på bästa sätt.

På södras facebooksida finns det evenemang för alla höstens prov. Det går bra att klicka i kommer om man avser att deltaga på provet, såväl som startande, hartrampare eller funktionär. Där kommer vi att skriva in lite löpande information under provdagen och eventuellt även innan provstart om det blir aktuellt.

 

Sista dagen för att anmäla till UKL och NKL var den 1 juli.

Datum för ÖKL-proven är 3 och 4 november. Sista dagen för att anmäla till ÖKL, skogsprov och vildsvinsprov är 1 september, men då vi varit sent ut med datum för våra ÖKL går det bra att anmäla fram till 1 oktober i år.

 

Provverksamhet

Proven genomförs under perioden 1/9-2018 – 31/1-2019.

 


Följ oss på Facebook för att få löpande information om Södras verksamhet. Gruppen på Facebook heter ” Wachtelhundklubben avd Södra”. 

https://www.facebook.com/groups/247978958673165/ 

 


Viltspårprov

Med SWK kan du gå viltspårprov 1/4-30/9. För mer info se under Jaktprov/eftersöksprov och sen Rörligt viltspårprov. För att starta på ÖKL prov måste hunden ha ett godkänt vilsspårprov anlagsklass. Det är alltid bra för hund och förare att ha spårproven både i jaktliga sammanhang och för att träna och motivera hunden året om. m du vill starta i Wachtelhundklubbens regi så kontakta  Morgan Börjesson, 070-362 99 50 eller e-post morgan.sako@gmail.com  så hjälper han er med domare, tid och plats. Väljer ni att starta i någon annans regi är vi mycket tacksamma om ni kontaktar Morgan med information om detta. All information om duktiga wachtelhundar är välkommet. /styrelsen för SWK avd. Södra  Lycka till!
OBS! Södra har nu en viltspår-aspirant, Nicklas Jensen. Starta gärna viltspårprov genom SWK så att Nicklas får gå med våra domare på så många prov som möjligt.

 


Huvudsponsorer för SWK södras aktiviteter 2018

 

 logga_Dogman_3  

Dogman sponsrar alla Södras prov, med produkter som hunden älskar.
www.dogman.se

 Kwilo Kwilo sponsrar bästa UKL hund, pris erhålles på Södras årsmöte. Priset tilldelar hund som tillhör södra avdelningen och startar på prov arrangerade av södra.
www.kwilo.se
Harmony 2017 hösten  

 

 

Harmony är ett superpremium foder som är helt spanmåls- och glutenfritt hundfoder. Helfoder av naturliga råvaror som är fritt från sojaprodukter, konserveringsmedel, färgämnen och smakförstärkare. Harmony, fodret som ger en bra magkänsla.
www.harmonybydogman.se