Årsmöte 2019-03-15 Strömsholm

2019-03-20

Välbesökt årsmöte för Mälardalen/Gotland i föreläsningssalen på Evidensia specialistsjukhuset i Strömsholm. Ca 30 medlemmar från lokalavdelningen deltog när sedvanliga årsmötesförhandlingar avhandlades och nya styrelsemedlemmar valdes in.

Vi tackar avgående styrelsemedlemmar Fredrik Maller och Erik Westring, tack för era insatser! Tack även till Fredrik Andersson som lämnar valberedningen.
Vi hälsar nytillkomna styrelsemedlemmar Henrik Wiklund och Josefin Linusson varmt välkomna till styrelsen och Elisabet Larsson till valberedningen.

Efter årsmötet föreläste Mariah Messing, djursjukvårdare Evidensia, och hunden Fusk om ”Akutsjukvård för jägare”. Föreläsningen var mycket uppskattad och tog bla upp ämnen som; vad kan man göra innan resa till veterinär om olyckan är framme för att minimera skadorna, hur tar man en status på sin hund, olika bandage på olika kroppsdelar, vilka bandagematerial behövs mm. Tror samtliga närvarande har med en rulle gladpack i ryggfickan fr.o.m. nu.

Grattis till Årets unghund Viltvårdarns Rindi Ei Lansa och Beatrice Carlson Norrtälje. 126 poäng på Svalövs UKL 2018-09-15.

Grattis även till godkända hundar på vildsvinsprov:
Triggerhappy’s Olga och Fredrik Maller Skå 2018-11-23 i Stålboga och Enhalos ugglor i mossen och Henrik Wiklund Eskilstuna 2019-01-23 Dylta bruk.

Vi tackar Evidensia, IntroPris och Alljakt för ett för ett mycket gott samarbete och närvarande medlemmar för en mycket trevlig eftermiddag.

introprisalljaktevidensia