Vi har fortfarande problem med klubbens e-mail.

2020-11-30

Senaste uppdatering från vår leverantör av e-mail tjänsten.

 

Uppdatering 2020-12-02 04:13 – Tack för ert tålamod i väntan på detta.
Vi har fått våra nätverksproblem lösta och är i full gång med att aktivera upp era konton igen i vår nya Exchange 2019 miljö.
Då det rör sig om tiotusentals konton som aktiveras så kommer detta ta en förväntad 8-12 timmar för samtliga konton att gå aktiva igen.
När en stor del av kontona gått aktiva igen så kommer vi aktivera det så att ni som kund kan börja återställa era lösenord inne i er kontrollpanel. Alla kommer tyvärr inte gå aktiva samtidigt och vi kan inte påverka turordningen på konton, men vi arbetar med detta så snabbt som möjligt.
Vi vill än en gång tacka för ert tålamod. Vi har tekniker som arbetar dygnet runt för att lösa detta, då vi ser väldigt allvarligt på våra tjänsters driftsäkerhet. Nästa statusuppdatering bör komma ca. 08-09 på morgonen då vi ska kunna ha lite mer information om vad statusen på vår överföring är.

Uppdatering 2020-12-02 08:47 – Vi håller just nu på att samla in information inför nästa fulla statusuppdatering. Tack för att ni väntar. Tekniker arbetar fortfarande för fullt med synkningen.