Anmälan till jaktprov

Anmälan till jaktprov

Nedan kan ni anmäla er till jaktprov inom SWK. Ni ska välja ett förstahandsalternativ och ett andrahandsalternativ.

 

OBS!

Det går ej att anmäla sig till prov om man inte är medlem i Svenska Wachtelhundklubben.
För att bli medlem klicka på länken nedanför.

http://wachtelhundklubben.com/om-klubben/bli-medlem/

 

De nya provdatumen för säsongen 2020 presenteras i Maj. Tills dess går det ej att anmäla sig till prov.

 

 

 

Betalning sker till den lokalavdelning som arrangerar ditt förstavalsprov och görs i samband med anmälan. Om betalning inte inkommit innan 1/7 hamnar du per automatik på reservlistan. Märk betalningen med hundens namn registreringsnummer och provtyp.

 

Ni ska enbart göra en anmälan, blir det dubbletter så plockas de bort innan lottningen.

Tänk på att ha ert medlemskort alternativt en medlemstidning och hundens stamtavla framför er när ni anmäler så att uppgifterna blir så rätt som möjligt. När ni gjort er anmälan ska ni inom några minuter få en bekräftelse via e-mail, det är viktigt att ni skriver in rätt e-mailadress när ni anmäler.

Lottning sker efter att anmälningstiden för provet gått ut. Efter lottningen kommer ni att få ett nytt e-mail med en bekräftelse på provort och datum. Några veckor innan provstart kommer ni att få ett PM av respektive kommissarie med information om provet.

 

För frågor rörande jaktprov och anmälningar maila till info@wachtelhundklubben.com
Om ni inte får upp medlemsuppgifterna när ni klickar på hämta uppgifter, måste ni kontakta oss, det kan bero på att ert medlemskap är nytt eller att ni missat att betala in medlemsavgiften. Medlemsuppgifterna måste hämtas automatiskt, annars går inte anmälan igenom.

 

SWK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SWK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SWKs berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SWKs behandling av personuppgifter, finns här